Seekord on meil suur rõõm tutvuda uue ja huvitava kodumaise ilutootega – HOIA Hüaluroonhappe Eliksiir Kleopatraga.  HOIA tooted on valmistatud Saaremaal käsitööna ning toodete puhul on tunda hoolivat suhtumist nii keskkonna kui ka iluvaldkonna suhtes.

Juba toote koostise lugemine kutsub seda testima. Eliksiir sisaldab hüaluroonhapet, mis on looduslik polüsahhariid ehk suur suhkru molekul, mida leidub organismis loomulikul kujul. Kõige enam leidub seda nahas, sest naharakud toodavad seda naha niiskuse säilitamiseks, kuna ta nö “lukustab” vee ning tänu sellele tundub nahk siledam, pehmem, tervislikum. Eliksiiri koostises on kasutatud erineva molekulmassiga hüaluroonhapete kompleksi, andes eliksiirile nii võimaluse toimides erinevatesse nahakihtidesse, niisutades ja pehmendades naha pealmist kihti, toimides epidermisesse nahka pinguldavalt ja nahavigastusi parandavalt ning stimuleerides kollageeni tootmist.

Vee asemel on eliksiiris kasutatud hibiskuse hüdrosooli, mis on eeterlike õlide tootmisel aurudestillatsiooni käigus tekkiv väärtuslikke aineid sisaldav vedelik. Kui kuum veeaur läbib taimemassi, võtab see sealt lisaks eeterlikele õlidele vees lahustuvaid komponente. Auru jahtumisel see kondenseerub ning pinnale kogunev eeterlik õli eraldatakse. Samal ajal aga taimedest kaasa haaratud veeslahustuvad ühendid jäävad hüdrosooli ning muudavad selle tõhusaks nahahooldusvahendiks. Hibiskust nimetatakse ka “botox” taimeks, kuna see aitab nahka pinguldada ja toniseerida, lisaks on tal ka akne, ekseemi ja dermatiidi vastane leevendav toime.

Lisaks hüaluroonhappele ja hibiskusele on Kleopatra eliksiiris veel mitmeid erinevaid põnevaid koostisosi nagu kookosvesi, mis toimib nahale rahustavalt, Läänemerest saadud punavetikaekstrakt, mis tugeva antioksüdandina kaitseb väliskeskkonna kahjulike mõjude eest ning aeglustab naha vananemist. Eliksiiri on lisatud on ka Saaremaist toormett nahale sära andmiseks ja jume parandamiseks ning aaloed, mis seob nahas niiskust ning hoolitseb selle eest, et nahk püsiks tervena.

Eliksiir on luksuslikus klaaspipetiga pudelikeses, mis on mugavas suuruses kosmeetikakotti paigutamiseks ning reisimiseks. Võiks öelda, et sa isegi ei märka seda toodet kosmeetikakotis, kuid küll märkad aga selle puudumist kui oled saanud temaga juba lähemalt tutvuda.

Alustasin Kleopatra eliksiiri kasutamist kuu aega tagasi ning kasutasin toodet igapäevaselt, nii hommikul kui õhtul. Esmalt puhastasin näo ning seejärel kandsin pipetiga 3 tilka eliksiiri otsmikule, suu ümbrusesse ning kaelale, masseerides seda õrnalt kuni imendumiseni. Eliksiir imendus kiirelt ning ei jätnud nahka kleepuvaks. Kui õhtuti eliksiiri näole kandsin, tundsin hommikuti, kuidas peened kortsukesed kulmude piirkonnas on kadunud. Ütlen täiesti ausalt, et kuu ajaga on sellest tootest saanud üks erilisi lemmikuid minu kosmeetikakotis.

Eliksiiril puudub eriline lõhn, seega on see sobilik kasutamiseks nii naistele kui meestele. Selle kasutamist on soovitatav alustada 25. eluaastast, mil naha elastsus hakkab vähenema ning see sobib kasutamiseks kõigile nahatüüpidele.

Eliksiiri regulaarne kasutamine andis kiireltmärgatava vananemisvastase efekti ning silus näol juba mõne kasutuspäeva järel peenemaid kortsukesi ning parandas tuhmi ja elutut naha väljanägemist. Hoiatan igaks juhuks siinkohal ka ette, et kui toodet kasutama hakata, siis võib sellest kergelt sõltuvusse sattuda, seda muidugi positiivses võtmes.

Testis Inge

#HOIA #Kleopatra #eliksiir #mekelt #mekeltbeautyandhealth #apteekridtestivad

Tagasi üles
Sa ei leia, mida otsid?

Sisesta märksõna allolevale otsingureale

Kui sa siiski ei leia huvipakkuvat toodet, saada meile e-kiri aadressile info@mekelt.com ja anna oma soovist teada.
Jälgi ja suhtle meiega